Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Páj s pudinkovým (tvarohovým) krémem a ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 454 kJ /
2 260 kcal
Bílkoviny67,38 g
– z toho živočišné bílkoviny44,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,28 g
Tuky83,16 g
– nasycené28,04 g
– nenasycené51,93 g
–– mononenasycené35,40 g
–– polynenasycené16,53 g
––– omega 31,31 g
Vláknina6,70 g
Cholesterol 71 mg
Sodík 466 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy307,05 g
– cukry111,55 g
––– laktóza39,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
100 g 100 g tuku Ceres Soft (Omega) Margarín 100 g
8 lžiček 8 lžiček studené vody Voda 40 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
4 dl 4 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru Cukr bílý 62.5 g
kousek kousek másla Máslo kravské
rum (nebo likér - třeba medovina) Rum
30 g 30 g pudinkového prášku Puding v prášku 30 g
2,5 dl 2,5 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
200 g 200 g tvarohu Tvaroh polotučný 200 g
kousek kousek másla Máslo kravské
cukr (nebo vanilkový cukr) Cukr bílý
čerstvé ovoce (nebo kompotované) Jahody čerstvé
želatinová poleva Želé rostlinné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.