Nutriční hodnoty (Páj s pudinkovým (tvarohovým) krémem a ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 454 kJ / 2 260 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,28 g |
Tuky | 83,16 g |
– nasycené | 28,04 g |
– nenasycené | 51,93 g |
–– mononenasycené | 35,40 g |
–– polynenasycené | 16,53 g |
––– omega 3 | 1,31 g |
Vláknina | 6,70 g |
Cholesterol | 71 mg |
Sodík | 466 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 307,05 g |
– cukry | 111,55 g |
––– laktóza | 39,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
100 g 100 g tuku Ceres Soft (Omega) | Margarín | 100 g |
8 lžiček 8 lžiček studené vody | Voda | 40 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
4 dl 4 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru | Cukr bílý | 62.5 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
rum (nebo likér - třeba medovina) | Rum | |
30 g 30 g pudinkového prášku | Puding v prášku | 30 g |
2,5 dl 2,5 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
200 g 200 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 200 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
cukr (nebo vanilkový cukr) | Cukr bílý | |
čerstvé ovoce (nebo kompotované) | Jahody čerstvé | |
želatinová poleva | Želé rostlinné |