Nutriční hodnoty (Celerové lívance)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 492 kJ / 1 074 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 78,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,10 g |
| Tuky | 62,48 g |
| – nasycené | 23,41 g |
| – nenasycené | 27,27 g |
| –– mononenasycené | 21,97 g |
| –– polynenasycené | 5,30 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 24,30 g |
| Cholesterol | 1,39 g |
| Sodík | 2,51 g |
| Sůl | 5,92 g |
| Sacharidy | 29,13 g |
| – cukry | 18,61 g |
| ––– laktóza | 11,59 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 37.5 ml |
| 150 g 150 g strouhaného sýra (výraznější je lepší) | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| olej na smažení | Olej řepkový |