Nutriční hodnoty (Játrovo - hraškové knedlíčky do polévky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 386 kJ / 570 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,59 g |
| Tuky | 9,81 g |
| – nasycené | 1,45 g |
| – nenasycené | 5,48 g |
| –– mononenasycené | 2,50 g |
| –– polynenasycené | 2,98 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 9,46 g |
| Cholesterol | 770 mg |
| Sodík | 620 mg |
| Sůl | 2,63 g |
| Sacharidy | 54,45 g |
| – cukry | 1,03 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g jater | Játra vepřová | 250 g |
| 5 PL 5 PL hrašky | Hraška | 75 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |