Nutriční hodnoty (Játrovo - hraškové knedlíčky do polévky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 386 kJ / 570 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,59 g |
Tuky | 9,81 g |
– nasycené | 1,45 g |
– nenasycené | 5,48 g |
–– mononenasycené | 2,50 g |
–– polynenasycené | 2,98 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 9,46 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 620 mg |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 54,45 g |
– cukry | 1,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g jater | Játra vepřová | 250 g |
5 PL 5 PL hrašky | Hraška | 75 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |