Nutriční hodnoty (Vepřové s kukuřicí, hráškem a další zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 042 kJ / 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,09 g |
Tuky | 17,71 g |
– nasycené | 5,63 g |
– nenasycené | 8,58 g |
–– mononenasycené | 6,10 g |
–– polynenasycené | 2,49 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 10,44 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 247 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 45,47 g |
– cukry | 25,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g libovějšího vepřového masa | Vepřová kýta | 400 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 hrst 1 hrst kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
1 hrst 1 hrst hrášku (čerstvý, nebo z konzervy) | Hrášek zelený | |
1 kus 1 kus pórku | Pórek čerstvý | 300 g |
4 4 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 120 g |
1 lžíce 1 lžíce solamylu (nebo mouky) | Bramborový škrob | 15 g |
500 ml 500 ml masového vývaru (nebo bujónu) | Vývar masový | 500 ml |
olej na smažení | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |