Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové s kukuřicí, hráškem a další zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 042 kJ /
727 kcal
Bílkoviny92,42 g
– z toho živočišné bílkoviny87,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,09 g
Tuky17,71 g
– nasycené5,63 g
– nenasycené8,58 g
–– mononenasycené6,10 g
–– polynenasycené2,49 g
––– omega 30,21 g
Vláknina10,44 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 247 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy45,47 g
– cukry25,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g libovějšího vepřového masa Vepřová kýta 400 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 hrst 1 hrst kukuřice Kukuřice sterilovaná
1 hrst 1 hrst hrášku (čerstvý, nebo z konzervy) Hrášek zelený
1 kus 1 kus pórku Pórek čerstvý 300 g
4 4 cherry rajčátka Rajčata cherry 120 g
1 lžíce 1 lžíce solamylu (nebo mouky) Bramborový škrob 15 g
500 ml 500 ml masového vývaru (nebo bujónu) Vývar masový 500 ml
olej na smažení Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.