Nutriční hodnoty (Hrušky na karamelizované cibuli s nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 991 kJ / 237 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,66 g |
| Tuky | 1,06 g |
| – nasycené | 0,21 g |
| – nenasycené | 0,67 g |
| –– mononenasycené | 0,13 g |
| –– polynenasycené | 0,54 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 12,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 19 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 50,39 g |
| – cukry | 34,94 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 zralá hruška ( ne příliš měkká, ale sladká) | Hruška čerstvá | 130 g |
| 2 2 velké cibule nejlépe červené | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 PL 1 PL hnědého cukru | Cukr třtinový | 15 g |
| 1 PL 1 PL octa balsamico | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| niva | Niva 50% t. v s. |