Nutriční hodnoty (Hovězí líčka a jablíčka...)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 632 kJ / 1 107 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,94 g |
| Tuky | 9,33 g |
| – nasycené | 3,84 g |
| – nenasycené | 4,13 g |
| –– mononenasycené | 2,91 g |
| –– polynenasycené | 1,22 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 32,60 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 285 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 94,30 g |
| – cukry | 74,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hovězích líček | Hovězí líčka | 500 g |
| 4 4 střední cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| máslo | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový | |
| hovězí vývar (podle potřeby) | Vývar hovězí | |
| 10 g 10 g čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 10 g |
| 1 špetka 1 špetka třtinového cukru | Cukr třtinový | |
| 1 lžička 1 lžička bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |