Nutriční hodnoty (Zadělávaný patizon)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 999 kJ / 956 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 65,89 g |
– nasycené | 32,51 g |
– nenasycené | 25,92 g |
–– mononenasycené | 22,71 g |
–– polynenasycené | 3,21 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 766 mg |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 8,10 g |
– cukry | 4,60 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 dkg 30 dkg vepřového masa | Vepřová kýta | 300 g |
1 1 patizon (cca 15 cm v průměru) | Patizon čerstvý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
asi 5 dkg 5 dkg másla či Ramy | Máslo kravské | 50 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
Podravka nebo Harmonie chuti | Kořenící směs sypká | |
masox | Bujón hovězí | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |