Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zadělávaný patizon)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 999 kJ /
956 kcal
Bílkoviny81,69 g
– z toho živočišné bílkoviny80,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky65,89 g
– nasycené32,51 g
– nenasycené25,92 g
–– mononenasycené22,71 g
–– polynenasycené3,21 g
––– omega 30,24 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 766 mg
Sodík 361 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy8,10 g
– cukry4,60 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 dkg 30 dkg vepřového masa Vepřová kýta 300 g
1 1 patizon (cca 15 cm v průměru) Patizon čerstvý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
asi 5 dkg 5 dkg másla či Ramy Máslo kravské 50 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
Podravka nebo Harmonie chuti Kořenící směs sypká
masox Bujón hovězí
olej Olej řepkový
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.