Nutriční hodnoty (Kuřecí bylinkové řízky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 808 kJ / 671 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 122,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 19,62 g |
| – nasycené | 4,90 g |
| – nenasycené | 9,57 g |
| –– mononenasycené | 7,31 g |
| –– polynenasycené | 2,26 g |
| ––– omega 3 | 0,91 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 766 mg |
| Sodík | 446 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 1,40 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400-500 g 400-500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 450 g |
| čerstvé bylinky (bazalka, tymián, petrželka, libeček) | Petržel nať čerstvá | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 vejce (podle potřeby) | Vejce slepičí | 140 g |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
| olej na smažení | Olej řepkový |