Nutriční hodnoty (Kuřecí bylinkové řízky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 808 kJ / 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 122,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 19,62 g |
– nasycené | 4,90 g |
– nenasycené | 9,57 g |
–– mononenasycené | 7,31 g |
–– polynenasycené | 2,26 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 766 mg |
Sodík | 446 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 1,40 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400-500 g 400-500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 450 g |
čerstvé bylinky (bazalka, tymián, petrželka, libeček) | Petržel nať čerstvá | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 vejce (podle potřeby) | Vejce slepičí | 140 g |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
olej na smažení | Olej řepkový |