Nutriční hodnoty (Šťavnatě upravené , vepřové maso s houbami a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 049 kJ / 251 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,18 g |
| Tuky | 2,34 g |
| – nasycené | 1,47 g |
| – nenasycené | 0,78 g |
| –– mononenasycené | 0,47 g |
| –– polynenasycené | 0,31 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 23,92 g |
| Cholesterol | 4 mg |
| Sodík | 51 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 26,91 g |
| – cukry | 10,77 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky z vepřové krkovičky s kostí | Vepřová krkovice | |
| 200 g 200 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 200 g |
| 300 g 300 g hub (hnědé žampiony nebo jakékoliv houby ) | Žampion čerstvý | 300 g |
| 2 2 polévkové lžíce solamylu (hladké mouky ) | Bramborový škrob | |
| 3 3 polévkové lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| 50 ml 50 ml červeného vína | Víno červené suché | 50 ml |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| čerstvý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1,5 1,5 polévkové lžíce másla | Máslo kravské | 1.5 g |
| + vývar (z kostí) | Vývar hovězí | |
| tymián | Tymián sušený | |
| petrželka (apod) | Petržel nať čerstvá | |
| čerstvý zázvor | Zázvor čerstvý | |
| + brokolice | Brokolice čerstvá | |
| mrkev nebo jiná zelenina | Mrkev čerstvá |