

Lovecký pangasius
Suroviny 1 porce
- 1 filet pangasia
- 1 kolečko kulatých tvarůžků
- trošku nastrouhaného tvrdého sýru dle vlastního výběru
- několik kousků loveckého salámu
- sůl
- pepř
- kmín
- grilovací koření
- 1 vajíčko
- kousek másla na vymazání pekáčku
Postup přípravy receptu
Rozmraženého pangasia si osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením a vložíme do máslem vymazaného pekáčku.
Na pangase dáme proužky tvarůžků a mezi ně lovecký salám. Tvarůžky okmínujeme a vše ještě zasypeme tvrdým sýrem.
Na trošce oleje si usmažíme volské oko, osolíme, opepříme.
Pangase vložíme do vyhřáté trouby na 250 stupňů a pečeme 10 minut nejlépe horkým vzduchem. Hotovou rybu dáme na talíř a její polovinu přikryjeme volským okem. Podáváme s vařenými bramborami.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Lovecký pangasius
-
Nikola: a o tom to je, upravit si to podle své chuti
-
Dnes jsem recept vyzkoušela a je vynikající. Trochu jsem si ho podle domácích zásob upravila a nemá to chybu. Doporučuji
-
varilamyskakasicku: určitě ano
-
JEN JINY SYR, NE TVARUZKY, NEMUZU A ANI NESMIM SYRY, MUZE BYT EIDAM?? iVA
-
misza díky
-
Jani
určitě moc dobré
Máš moc hezké fotky
+19
-
-
Danko, tak zkus jiný sýr co smrdí!!
Nebo něco podobného
A díky, Jiřko
-
a ty fotky
-
Jani, co mi to delas
Vis prece, ze tady tvaruzky nesezenu
a ty sem das takovou dobrotu a jeste aby toho nebylo malo, i fotka je k sezrani
.
-
MIKIKE, určitě ano, já jsem jen improvizovala, klidně si dej sýr, jaký ti chutná
-
lze to udělat i bez tvarůžků?? to ja bych si nikdy nedal ale jinak recept me zaujal a fotky jsou moc hezké
-
Na chuťove nevýrazného pangase chuťově výrazné syrečky a lovečák
.
-
+ 15
-
+14
to vypadá fakt fajně