Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kynutý bramborák

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

4. 11. 2009 18:22

Suroviny pro 60

60

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie21 348 kJ / 5 103 kcal
Bílkoviny180,76 g
Tuky41,83 g
Vláknina80,10 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 712 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy973,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Do těsta je možné dát i škvarky,popřípadě uzený nakrájené na kostičky nebo i houby.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Karel

15. 1. 2013 19:30

Dotaz . Proč mi vždycky při pečení spadne ?? Špatný poměr vařených a syrových brambor ? Přitom to jako pi....c vážím a moje máma to přitom vždycky dělala od oka !

beloh12

8. 3. 2010 16:51

spagetko, to máš pravdu, jen se zapráší a to mají boule za ušima i vyložení masožravci:-p:-p:-8:-))

spagetka spagetka

8. 3. 2010 16:49

beloh12 - u této buchty je hooodně krajových variant, vysypání mákem je jedna z nich, jinak bez máku se jen vymaže sádlem atd...Pokud dávám houby, jak píše sykynda v Pozn., tak mákem nevysypávám.Všechny varianty jsou ale :-* :-p:-p

beloh12

8. 3. 2010 16:44

Hluchec - tak říkáme této bramborové buchtě, pečeme ze syrových brambor, přísady jako u bramboráků, kořením nešetříme a pečeme hlavně s anglickou slaninou, během pečení 2x potřeme sádlem a pečeme asi 50 minut, aby byl hodně křupavý. posílám bodík:yes::-)):-))jo a nevysypáváme mákem pekáč, jen hodně vymažeme sádlem

Gabina

24. 12. 2009 11:33

Nadýchaný bramborák, který ozvláštňuje maková chuť. Pekla jsem na horkovzduch při 170°C asi hodinu

sykynda

5. 11. 2009 10:31

;-)Ano špagetko my taky občas dáváme škvarky,nebo uzený,dají se dát i houby.To jsem zapoměla a tak to ihned doplním.

Hella Hella (moderátorka)

4. 11. 2009 20:58

Určitě brzičko zkusím. Jedno z našich nejoblíbenějších jídel je http://www.toprecepty.cz/recept/2569-kureci-smes-s... a bylo by ideální mít najednou upečené větší množství "bramboráčků"

spagetka spagetka

4. 11. 2009 19:02

sykynda - Tak my děláme kvasnicový bramborák ze syrových brambor, ty se nastrouhají, přidá kmín, česnek, vejce a kvásek udělaný z vlažného mléka a droždí, osolí, přidá mouka, aby vzniklo těsto jako na litou buchtu, dají se i škvarky a pěkně do červena upeče :-p:-p:yes:. Ale tu tvoji variantu, vyzkouším!!:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kynutý bramborák kynutý bramborák na plech bramborák kynutý pečený v troubě kynuté bramboráky kynuté bramboráčky kynutý bramborák ze syrových brambor bramborák kynutý kynutý bramborák na plechu kynutý bramborák ze syrovych brambor na plech bramboráky kynuté bramborák na plech z vařených brambor recept na kynuty bramborak kynutý bác kynutá bramborová buchta bramborová buchta z vařených brambor recept kynuty bramborak kynutý bramborák recept kvasnicové bramboráky kynutej bramborak recepty kynutý bramborák

Suroviny: brambory, brambory, mouka polohrubá, droždí, mléko, vejce, česnek, sůl, majoránka, omega

TopRecepty.cz

Kynutý bramborák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D1QY