Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s mandlemi a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 037 kJ / 965 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
| Tuky | 40,92 g |
| – nasycené | 11,20 g |
| – nenasycené | 18,58 g |
| –– mononenasycené | 13,83 g |
| –– polynenasycené | 4,75 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 3,00 g |
| Sodík | 554 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 42,60 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích játer | Játra kuřecí | 500 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mandlové lupínky | Mandle loupané | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| jablka | Jablko čerstvé | |
| olej | Olej řepkový |