Nutriční hodnoty (Bylinkové kuře ve vinné šťávě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 593 kJ / 859 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 68,80 g |
| – nasycené | 42,60 g |
| – nenasycené | 25,20 g |
| –– mononenasycené | 22,80 g |
| –– polynenasycené | 2,40 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 1,04 g |
| Cholesterol | 204 mg |
| Sodík | 123 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 7,24 g |
| – cukry | 4,24 g |
| ––– laktóza | 0,64 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřata | Kuře | |
| 1/2 svazku 1/2 svazku tymiánu | Tymián sušený | |
| svazek svazek petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| svazek svazek rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| svazek svazek libečku | Libeček čerstvý | |
| 2 KL 2 KL hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
| 50 ml 50 ml portského vína | Víno portské | 50 ml |
| 30 ml 30 ml whisky | Whisky | 30 ml |
| 30 ml 30 ml sherry | Sherry | 30 ml |
| kmín | Kmín | |
| uvařené brambory | Brambor zimní |