Nutriční hodnoty (Jemná kulajda bez kopru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 326 kJ / 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,87 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
| Tuky | 19,35 g |
| – nasycené | 12,40 g |
| – nenasycené | 6,10 g |
| –– mononenasycené | 5,60 g |
| –– polynenasycené | 0,50 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 3,30 g |
| Cholesterol | 62 mg |
| Sodík | 49 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 28,18 g |
| – cukry | 5,38 g |
| ––– laktóza | 3,88 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrsti 2 hrsti čerstvých nakrájených hub | Hřib čerstvý | |
| 3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 1 1 a 1/4 l vody | Voda | |
| 100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| 1 plátek 1 plátek másla (+ kapka oleje volitelně) | Máslo kravské | 10 g |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 4 kuličky 4 kuličky pepře | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| ocet (dle chuti) | Ocet lihový |