Nutriční hodnoty (Květák v octě jako okurky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 773 kJ / 185 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 0,00 g | 
| – nasycené | 0,00 g | 
| – nenasycené | 0,00 g | 
| –– mononenasycené | 0,00 g | 
| –– polynenasycené | 0,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 1 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 46,20 g | 
| – cukry | 45,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| květák | Květák čerstvý | |
| 1 kousek 1 kousek bobkového listu | Bobkový list sušený | |
| 8 kuliček 8 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
| 1 kulička 1 kulička nového koření | Nové koření | |
| 3 kolečka 3 kolečka mrkve | Mrkev čerstvá | |
| 3 kolečka 3 kolečka cibule | Cibule čerstvá | |
| 1 1 vrchovatá lžička soli | Sůl mořská | |
| 60 ml 60 ml octa | Ocet lihový | 60 ml | 
| 3 lžíce 3 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 45 g | 
| 1 1 feferonka (nemusí být) | Chilli paprička čerstvá |