Nutriční hodnoty (Kuřecí s paprikovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 750 kJ / 2 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 368,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 357,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,15 g |
Tuky | 115,20 g |
– nasycené | 53,44 g |
– nenasycené | 58,30 g |
–– mononenasycené | 44,47 g |
–– polynenasycené | 13,83 g |
––– omega 3 | 2,78 g |
Vláknina | 17,18 g |
Cholesterol | 980 mg |
Sodík | 4,13 g |
Sůl | 9,96 g |
Sacharidy | 67,00 g |
– cukry | 49,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
200 g 200 g čabajky chorizy nebo pikantní paprikové klobásy či čabajky | Klobása | 200 g |
5 5 čerstvých paprik (nejlépe červené) | Paprika červená čerstvá | 750 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1-2 1-2 polévkové lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 kávová lžička uzené papriky | Paprika uzená | |
1 1 kávová lžička sladké červené papriky | Paprika červená sušená | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
sušená bazalka | Bazalka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |