Nutriční hodnoty (Jablečný jogurtový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 831 kJ / 4 740 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 62,75 g |
| Tuky | 226,28 g |
| – nasycené | 65,46 g |
| – nenasycené | 149,99 g |
| –– mononenasycené | 106,59 g |
| –– polynenasycené | 43,41 g |
| ––– omega 3 | 2,92 g |
| Vláknina | 54,75 g |
| Cholesterol | 548 mg |
| Sodík | 1,10 g |
| Sůl | 2,39 g |
| Sacharidy | 553,50 g |
| – cukry | 180,40 g |
| ––– laktóza | 12,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 300 g 300 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 300 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
| 1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
| 8 8 větších jablek | Jablko čerstvé | 1200 g |
| 1 balíček 1 balíček skořicového cukru | Cukr skořicový | 20 g |
| 50 g 50 g lískových oříšků | Lískový ořech | 50 g |
| 50 g 50 g brusinek (rozinek) | Brusinky zavařené | 50 g |
| 20 g 20 g kokosu | Kokos strouhaný | 20 g |