Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný jogurtový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 831 kJ /
4 740 kcal
Bílkoviny94,91 g
– z toho živočišné bílkoviny32,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,75 g
Tuky226,28 g
– nasycené65,46 g
– nenasycené149,99 g
–– mononenasycené106,59 g
–– polynenasycené43,41 g
––– omega 32,92 g
Vláknina54,75 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,39 g
Sacharidy553,50 g
– cukry180,40 g
––– laktóza12,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
300 g 300 g jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 300 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
250 g 250 g Hery Margarín 250 g
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
8 8 větších jablek Jablko čerstvé 1200 g
1 balíček 1 balíček skořicového cukru Cukr skořicový 20 g
50 g 50 g lískových oříšků Lískový ořech 50 g
50 g 50 g brusinek (rozinek) Brusinky zavařené 50 g
20 g 20 g kokosu Kokos strouhaný 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.