Nutriční hodnoty (Božský "jablšpek")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 116 kJ / 745 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,02 g |
| Tuky | 60,06 g |
| – nasycené | 29,12 g |
| – nenasycené | 29,94 g |
| –– mononenasycené | 25,27 g |
| –– polynenasycené | 4,68 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 13,96 g |
| Cholesterol | 49 mg |
| Sodík | 1,14 g |
| Sůl | 2,80 g |
| Sacharidy | 40,57 g |
| – cukry | 32,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 listové těsto ( mražené nebo chlazené) | Listové těsto | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 70 g 70 g farmářské slaniny | Špek | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| vejce na potření | Vejce slepičí | |
| kmín | Kmín |