Nutriční hodnoty (Skandinávský pekáček s mletým masem a pečenými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 498 kJ / 836 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 62,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,17 g |
| Tuky | 14,45 g |
| – nasycené | 5,32 g |
| – nenasycené | 6,47 g |
| –– mononenasycené | 3,80 g |
| –– polynenasycené | 2,67 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 18,56 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 239 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 93,21 g |
| – cukry | 9,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 300 g |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 lžička 1 lžička mletého chilli | Chilli paprička sušená | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička mletého nového koření | Nové koření mleté | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 300 ml 300 ml vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |