Nutriční hodnoty (Pařížský dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 861 kJ / 3 313 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,85 g |
| Tuky | 190,95 g |
| – nasycené | 26,69 g |
| – nenasycené | 147,28 g |
| –– mononenasycené | 110,18 g |
| –– polynenasycené | 37,10 g |
| ––– omega 3 | 9,16 g |
| Vláknina | 25,05 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 628 mg |
| Sůl | 2,01 g |
| Sacharidy | 305,80 g |
| – cukry | 136,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 13 dkg 13 dkg cukr moučka | Cukr bílý | 130 g |
| 18 dkg 18 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 180 g |
| 10 lžic 10 lžic oleje | Olej řepkový | 110 ml |
| 2 dkg 2 dkg kakaa | Kakao prášek | 20 g |
| 5 dkg 5 dkg mletých oříšků | Lískový ořech | 50 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 2 šlehačky | Šlehačka 35% | |
| 2 2 čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | |
| 2 lžice 2 lžice kakaa na krém | Kakao prášek | 50 g |