Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gemerské koule)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 429 kJ /
3 688 kcal
Bílkoviny76,96 g
– z toho živočišné bílkoviny30,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,78 g
Tuky217,68 g
– nasycené91,31 g
– nenasycené114,78 g
–– mononenasycené94,12 g
–– polynenasycené20,66 g
––– omega 31,58 g
Vláknina39,10 g
Cholesterol 434 mg
Sodík 4,16 g
Sůl9,93 g
Sacharidy336,80 g
– cukry27,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
asi 6 6 rohlíků Rohlík pšeničný bílý 258 g
1 1 klobáska nebo zbytky uzeného masa (na kostičky) Klobása
150 g 150 g mletých škvarků Škvarky 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
česnek Česnek čerstvý
mletá paprika Paprika červená sušená
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.