Nutriční hodnoty (Kuřecí roláda plněná Schwarzwaldskou šunkou a jablkovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 792 kJ / 667 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,66 g |
| Tuky | 15,28 g |
| – nasycené | 4,53 g |
| – nenasycené | 10,31 g |
| –– mononenasycené | 5,14 g |
| –– polynenasycené | 5,18 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 4,45 g |
| Sůl | 11,00 g |
| Sacharidy | 63,50 g |
| – cukry | 37,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vykostěné kuře | Kuře | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý bílý | Pepř černý mletý | |
| 100 g 100 g Schwarzwaldské šunky | Šunka parmská | 100 g |
| 50 g 50 g trvanlivého salámu (Edel) | Suchý salám | 50 g |
| 2 větvičky 2 větvičky tymiánu (sušený 1/4 lžičky), | Tymián sušený | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
| špetka špetka mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| máslo | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| vývar (voda) | Vývar hovězí | |
| 2 lžíce 2 lžíce mouka hladká | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 dl 1 dl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |