Nutriční hodnoty (Kuřecí roláda plněná Schwarzwaldskou šunkou a jablkovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 792 kJ / 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,66 g |
Tuky | 15,28 g |
– nasycené | 4,53 g |
– nenasycené | 10,31 g |
–– mononenasycené | 5,14 g |
–– polynenasycené | 5,18 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 4,45 g |
Sůl | 11,00 g |
Sacharidy | 63,50 g |
– cukry | 37,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vykostěné kuře | Kuře | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý bílý | Pepř černý mletý | |
100 g 100 g Schwarzwaldské šunky | Šunka parmská | 100 g |
50 g 50 g trvanlivého salámu (Edel) | Suchý salám | 50 g |
2 větvičky 2 větvičky tymiánu (sušený 1/4 lžičky), | Tymián sušený | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
špetka špetka mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
máslo | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
vývar (voda) | Vývar hovězí | |
2 lžíce 2 lžíce mouka hladká | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 dl 1 dl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |