Nutriční hodnoty (Zapékané kuřecí s těstovinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 786 kJ / 1 383 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 251,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 250,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 26,16 g |
| – nasycené | 6,78 g |
| – nenasycené | 13,16 g |
| –– mononenasycené | 9,44 g |
| –– polynenasycené | 3,72 g |
| ––– omega 3 | 2,04 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 759 mg |
| Sůl | 1,82 g |
| Sacharidy | 31,40 g |
| – cukry | 28,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kuřecích prsou | Kuře prso | 1000 g |
| cibule česnek | Česnek čerstvý | |
| mletý pepř černý | Pepř černý | |
| vegeta | Kořenící směs sypká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| jogurt bílý | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| žampiony v oleji | Žampion čerstvý | |
| konzerva konzerva míchané zeleniny nebo zmražená zelenina | Mrkev čerstvá | |
| sezam | Sezam loupaný | |
| solamyl | Bramborový škrob | |
| těstoviny | Těstoviny pšeničné | |
| bujón | Bujón hovězí | |
| 2 2 jablká | Jablko čerstvé | 300 g |