Pstruh s bylinkami

tejaja Kuchařka: tejaja

Doba přípravy: 35 minút 4 porce Ryby 11 názorů

Suroviny

4 pstruzi
1 cibulka
300 g žampionů
olej
sůl
svazek kopru
svazek petrželky
4 stroužky česneku
2 citróny
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Pstruhy umyjeme a osušíme. Zvnútra aj zvonku ich pokvapkáme citrónovou šťavou a osolíme.

  2. Na oleji opražíme najemno narezanú cibuľu, pridáme plátky húb a dusíme, kým sa nevydusí všetka šťava. Pridáme prelisovaný cesnak a premiešame.

  3. Pripravíme si 4 kusy alobalu (veľkosť na zabalenie 1 pstruha). Na každý alobal dáme časť húb, na ne uložíme pstruha a bohato posypeme sekanými bylinkami. Navrch položíme 2 plátky masla. Pstruhy dobre zabalíme do alobalu.

  4. Zabalené pstruhy položíme na pekáč a pečieme v rúre 25 min pri teplote okolo 180 °C. Podávame v rozbalenom alobale ozdobené kolieskom citróna s pečenými alebo varenými zemiakmi.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pstruh s bylinkami

Tématické fráze: pstruh s bylinkami pstruh pstruh s bylinkami recepty pstruh v alobalu pečený pstruh s bylinkami pstruh na bylinkach recepty s bylinkami pstruh s bylinkama recept pstruh s bylinkami pstruh recepty s bylinkami pstruh s bilinkami líčka pstruh pstruh recepty recept na pstruha lička se pstruha jake bylinky se davaji na pstruha líčka ze pstruha pstruh recept s bylinkami prstuh s bylinkami jak vyloupnout líčko