Nutriční hodnoty (Karbanátky z kadeřávku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 6 587 kJ / 1 574 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 64,68 g |
| Tuky | 27,87 g |
| – nasycené | 5,63 g |
| – nenasycené | 18,11 g |
| –– mononenasycené | 8,91 g |
| –– polynenasycené | 9,20 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 54,30 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 440 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 233,50 g |
| – cukry | 40,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 800 g 800 g kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | 800 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku (dle chuti i víc) | Česnek čerstvý | 35 g |
| 200 g 200 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná |