Nutriční hodnoty (Kuřecí s coppa di parma a zralým kozím sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 259 kJ / 540 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,97 g |
| Tuky | 29,20 g |
| – nasycené | 15,92 g |
| – nenasycené | 12,28 g |
| –– mononenasycené | 9,72 g |
| –– polynenasycené | 2,56 g |
| ––– omega 3 | 0,61 g |
| Vláknina | 1,64 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 536 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 10,96 g |
| – cukry | 7,60 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí řízky | Kuře prso | |
| 100 g 100 g coppa di parma | ||
| 100 g 100 g měkkého zrajícího kozího sýra | Sýr hrudkový kozí | 100 g |
| 100 ml 100 ml portského vína nebo vinného likéru, nebo naředěné griotky či cherry | Víno portské | 100 ml |
| 3-4 lžičky 3-4 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 21 g |
| olivový olej extra virgine | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |