Nutriční hodnoty (Kotletky se zelím a bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 205 kJ / 1 483 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 75,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
| Tuky | 123,43 g |
| – nasycené | 65,59 g |
| – nenasycené | 27,09 g |
| –– mononenasycené | 25,26 g |
| –– polynenasycené | 1,83 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 3,92 g |
| Cholesterol | 153 mg |
| Sodík | 3,01 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 15,91 g |
| – cukry | 8,07 g |
| ––– laktóza | 7,51 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kotlety (já měl bez kosti) | Vepřová kotleta bez kosti | |
| větvička větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 menší hlávka bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 1 1 kávová lžička másla | Máslo kravské | 1 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 20 lístků 20 lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 1 šálek 1 šálek strouhaného parmazánu | Parmezán | 250 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |