Nutriční hodnoty (Jablková nutela)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 252 kJ / 3 645 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 28,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,00 g | 
| Tuky | 35,93 g | 
| – nasycené | 18,27 g | 
| – nenasycené | 14,42 g | 
| –– mononenasycené | 9,27 g | 
| –– polynenasycené | 5,15 g | 
| ––– omega 3 | 0,53 g | 
| Vláknina | 77,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 82 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 764,00 g | 
| – cukry | 718,67 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg jablek | Jablko čerstvé | 2000 g | 
| 500 g 500 g krystalového cukru | Cukr bílý | 500 g | 
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 100 g 100 g kakaa | Kakao prášek | 100 g | 
| 50 g 50 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 50 g |