Nutriční hodnoty (Quinoa s houbami ( václavkami) zapečená v paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 655 kJ / 1 113 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,48 g |
| Tuky | 37,45 g |
| – nasycené | 20,35 g |
| – nenasycené | 15,95 g |
| –– mononenasycené | 9,99 g |
| –– polynenasycené | 5,95 g |
| ––– omega 3 | 0,61 g |
| Vláknina | 32,18 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 630 mg |
| Sůl | 1,52 g |
| Sacharidy | 125,90 g |
| – cukry | 33,34 g |
| ––– laktóza | 3,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g suché quinoy | Quinoa | 150 g |
| 2 hrsti 2 hrsti čerstvých hub (já použila václavky) | Hřib čerstvý | |
| 4 4 sušená rajčata naložená v oleji s bylinkami a česnekem | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| snítka snítka čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 100 g 100 g tvrdého sýru (gouda, blaťácké zlato apod.) | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
| 2 2 čerstvé papriky na plnění | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |