Nutriční hodnoty (Quinoa s houbami ( václavkami) zapečená v paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 655 kJ / 1 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,48 g |
Tuky | 37,45 g |
– nasycené | 20,35 g |
– nenasycené | 15,95 g |
–– mononenasycené | 9,99 g |
–– polynenasycené | 5,95 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 32,18 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 630 mg |
Sůl | 1,52 g |
Sacharidy | 125,90 g |
– cukry | 33,34 g |
––– laktóza | 3,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g suché quinoy | Quinoa | 150 g |
2 hrsti 2 hrsti čerstvých hub (já použila václavky) | Hřib čerstvý | |
4 4 sušená rajčata naložená v oleji s bylinkami a česnekem | Rajčata červená sušená v oleji | |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
snítka snítka čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
100 g 100 g tvrdého sýru (gouda, blaťácké zlato apod.) | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
2 2 čerstvé papriky na plnění | Paprika červená čerstvá | 300 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |