Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Quinoa s houbami ( václavkami) zapečená v paprice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 655 kJ /
1 113 kcal
Bílkoviny53,48 g
– z toho živočišné bílkoviny25,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,48 g
Tuky37,45 g
– nasycené20,35 g
– nenasycené15,95 g
–– mononenasycené9,99 g
–– polynenasycené5,95 g
––– omega 30,61 g
Vláknina32,18 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 630 mg
Sůl1,52 g
Sacharidy125,90 g
– cukry33,34 g
––– laktóza3,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g suché quinoy Quinoa 150 g
2 hrsti 2 hrsti čerstvých hub (já použila václavky) Hřib čerstvý
4 4 sušená rajčata naložená v oleji s bylinkami a česnekem Rajčata červená sušená v oleji
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
snítka snítka čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
100 g 100 g tvrdého sýru (gouda, blaťácké zlato apod.) Gouda 45% t. v s. 100 g
2 2 čerstvé papriky na plnění Paprika červená čerstvá 300 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.