Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelenina na zimu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 410 kJ /
1 771 kcal
Bílkoviny78,55 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny78,55 g
Tuky10,28 g
– nasycené2,93 g
– nenasycené6,26 g
–– mononenasycené2,22 g
–– polynenasycené4,04 g
––– omega 30,00 g
Vláknina152,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 201,53 g
Sůl503,05 g
Sacharidy283,75 g
– cukry129,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g pórku Pórek čerstvý 250 g
250 g 250 g rajčat Rajče červené čerstvé 250 g
300-500 g 300-500 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 400 g
500 g 500 g mrkve Mrkev čerstvá 500 g
500 g 500 g celeru Celer bulva čerstvá 500 g
500 g 500 g petržele Petržel kořenová čerstvá 500 g
300 g 300 g kedlubny Kedluben čerstvý 300 g
250 g 250 g květáku Květák čerstvý 250 g
250 g 250 g cibule Cibule čerstvá 250 g
100 g 100 g čerstvých paprik Paprika červená čerstvá 100 g
50 g 50 g celerové natě Petržel nať čerstvá 50 g
50 g 50 g petrželové natě Petržel nať čerstvá 50 g
3 palice 3 palice česneku Česnek čerstvý 270 g
500 g 500 g soli Sůl mořská 500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.