Nutriční hodnoty (Zelenina na zimu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 410 kJ / 1 771 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 78,55 g |
Tuky | 10,28 g |
– nasycené | 2,93 g |
– nenasycené | 6,26 g |
–– mononenasycené | 2,22 g |
–– polynenasycené | 4,04 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 152,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 201,53 g |
Sůl | 503,05 g |
Sacharidy | 283,75 g |
– cukry | 129,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g pórku | Pórek čerstvý | 250 g |
250 g 250 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 250 g |
300-500 g 300-500 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 400 g |
500 g 500 g mrkve | Mrkev čerstvá | 500 g |
500 g 500 g celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
500 g 500 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 500 g |
300 g 300 g kedlubny | Kedluben čerstvý | 300 g |
250 g 250 g květáku | Květák čerstvý | 250 g |
250 g 250 g cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
100 g 100 g čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 100 g |
50 g 50 g celerové natě | Petržel nať čerstvá | 50 g |
50 g 50 g petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 50 g |
3 palice 3 palice česneku | Česnek čerstvý | 270 g |
500 g 500 g soli | Sůl mořská | 500 g |