Nutriční hodnoty (Pečené vepřové ocásky s petrželovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 072 kJ / 1 451 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 142,78 g |
– nasycené | 72,29 g |
– nenasycené | 68,09 g |
–– mononenasycené | 58,50 g |
–– polynenasycené | 9,59 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 159 mg |
Sodík | 2,47 g |
Sůl | 6,15 g |
Sacharidy | 26,85 g |
– cukry | 7,10 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kusy 2 kusy vepřových ocásků s kostí( o váze cca 350- 400g) | Vepřový ocásek | |
2 2 velké petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
1 1 celá palice česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
150 ml 150 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
čerstvá zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |