Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené vepřové ocásky s petrželovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 072 kJ /
1 451 kcal
Bílkoviny13,65 g
– z toho živočišné bílkoviny9,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,20 g
Tuky142,78 g
– nasycené72,29 g
– nenasycené68,09 g
–– mononenasycené58,50 g
–– polynenasycené9,59 g
––– omega 30,30 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 159 mg
Sodík 2,47 g
Sůl6,15 g
Sacharidy26,85 g
– cukry7,10 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kusy 2 kusy vepřových ocásků s kostí( o váze cca 350- 400g) Vepřový ocásek
2 2 velké petržele Petržel kořenová čerstvá
150 g 150 g slaniny Špek 150 g
1 1 celá palice česneku Česnek čerstvý 70 g
150 ml 150 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 150 ml
čerstvá zelená petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.