Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bavorské vdolečky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 419 kJ /
2 729 kcal
Bílkoviny76,59 g
– z toho živočišné bílkoviny22,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,75 g
Tuky64,46 g
– nasycené17,17 g
– nenasycené39,39 g
–– mononenasycené26,78 g
–– polynenasycené12,61 g
––– omega 30,69 g
Vláknina17,00 g
Cholesterol 697 mg
Sodík 692 mg
Sůl1,66 g
Sacharidy452,19 g
– cukry95,30 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
200 ml 200 ml mléka (nebo podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
25 g 25 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 25 g
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice Cukr bílý 36 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
1 lžička 1 lžička citrónové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
1 špetka 1 špetka soli (4 g) Sůl mořská 1 g
1 l 1 l oleje (na smažení) Olej řepkový 1000 ml
tvaroh na strouhání Tvaroh tvrdý
povidla Povidla
rum (do povidel, pro děti vynechat) Rum
šlehačka Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.