Nutriční hodnoty (Tuňáková pomazánka s kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 307 kJ / 1 029 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,72 g |
| Tuky | 91,47 g |
| – nasycené | 50,66 g |
| – nenasycené | 31,86 g |
| –– mononenasycené | 27,36 g |
| –– polynenasycené | 4,50 g |
| ––– omega 3 | 0,84 g |
| Vláknina | 2,61 g |
| Cholesterol | 705 mg |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 2,91 g |
| Sacharidy | 10,50 g |
| – cukry | 3,41 g |
| ––– laktóza | 3,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 konzerva 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 1 vanička 1 vanička lučiny ( 200 g) | Lučina 70% t.v s. | 200 g |
| 2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 12 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kaparů ( 8 ks posekaných velkých) | Kapary | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička kari (dle chuti) | Kari | 5 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |