Nutriční hodnoty (Celozrnná buchta na menším plechu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 126 kJ / 1 703 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,60 g |
| Tuky | 34,40 g |
| – nasycené | 8,39 g |
| – nenasycené | 16,49 g |
| –– mononenasycené | 11,66 g |
| –– polynenasycené | 4,83 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 19,70 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 597 mg |
| Sůl | 2,28 g |
| Sacharidy | 280,20 g |
| – cukry | 124,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 8 dkg 8 dkg hnědého cukru | Cukr třtinový | 80 g |
| 20 dkg 20 dkg celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 200 g |
| 3 3 jablíčka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 1,5 1,5 kávové lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 18 g |