Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květáková polévka s krupicovými nočky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie3 213 kJ /
768 kcal
Bílkoviny17,21 g
– z toho živočišné bílkoviny9,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,18 g
Tuky49,26 g
– nasycené28,44 g
– nenasycené17,80 g
–– mononenasycené15,86 g
–– polynenasycené1,94 g
––– omega 30,19 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 387 mg
Sodík 1,21 g
Sůl2,96 g
Sacharidy61,85 g
– cukry1,65 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší hlávka květáku Květák čerstvý
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
1 1 karotka Mrkev čerstvá
sůl Sůl mořská
špetka špetka muškátového květu Muškát květ sušený
1 lžička 1 lžička vegety Kořenící směs sypká 5 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
4 PL 4 PL dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 60 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
pažitka Pažitka čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.