Nutriční hodnoty (Dvoubarevný dýňový "perník")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 897 kJ / 2 604 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,60 g |
| Tuky | 213,08 g |
| – nasycené | 87,56 g |
| – nenasycené | 98,39 g |
| –– mononenasycené | 25,92 g |
| –– polynenasycené | 72,47 g |
| ––– omega 3 | 11,33 g |
| Vláknina | 32,76 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 354 mg |
| Sůl | 0,73 g |
| Sacharidy | 85,65 g |
| – cukry | 21,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g dýně Hokkaidó (netto) | Dýně Hokkaidó čerstvá | 400 g |
| 200 ml 200 ml kokosového mléka | Nápoj kokosový | 200 ml |
| 150 g 150 g sekaných ořechů | Vlašské ořechy | 150 g |
| 50 g 50 g kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 50 g 50 g kokosového oleje | Olej kokosový | 50 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 lžíce 2 lžíce koření do perníku | Perníkové koření | 30 g |