Nutriční hodnoty (Dvoubarevný dýňový "perník")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 897 kJ / 2 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,60 g |
Tuky | 213,08 g |
– nasycené | 87,56 g |
– nenasycené | 98,39 g |
–– mononenasycené | 25,92 g |
–– polynenasycené | 72,47 g |
––– omega 3 | 11,33 g |
Vláknina | 32,76 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 354 mg |
Sůl | 0,73 g |
Sacharidy | 85,65 g |
– cukry | 21,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g dýně Hokkaidó (netto) | Dýně Hokkaidó čerstvá | 400 g |
200 ml 200 ml kokosového mléka | Nápoj kokosový | 200 ml |
150 g 150 g sekaných ořechů | Vlašské ořechy | 150 g |
50 g 50 g kakaa | Kakao prášek | 50 g |
50 g 50 g kokosového oleje | Olej kokosový | 50 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 lžíce 2 lžíce koření do perníku | Perníkové koření | 30 g |