Nutriční hodnoty (Salát ze sýru Niva)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 713 kJ / 1 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 119,29 g |
– nasycené | 46,69 g |
– nenasycené | 65,55 g |
–– mononenasycené | 50,68 g |
–– polynenasycené | 14,87 g |
––– omega 3 | 4,20 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 731 mg |
Sodík | 4,20 g |
Sůl | 10,42 g |
Sacharidy | 10,37 g |
– cukry | 6,87 g |
––– laktóza | 2,87 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 dkg 20 dkg nivy | Niva 50% t. v s. | 200 g |
2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
10 10 jader vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 sterilizovaná okurka | Okurka salátová čerstvá | |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
ocet špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská |