Nutriční hodnoty (Domácí škvarky a sádlo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 75 423 kJ / 18 027 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 1 981,50 g |
| – nasycené | 961,00 g |
| – nenasycené | 1 000,44 g |
| –– mononenasycené | 800,40 g |
| –– polynenasycené | 200,04 g |
| ––– omega 3 | 2,01 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,81 g |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 4,90 g |
| – cukry | 4,90 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg vepřového sádla | Sádlo vepřové | 2000 g |
| 100-150 ml 100-150 ml vody | Voda | 125 ml |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská |