Nutriční hodnoty (Gratinovaná zelenina s Hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 299 kJ / 550 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,34 g |
| Tuky | 40,67 g |
| – nasycené | 18,17 g |
| – nenasycené | 19,28 g |
| –– mononenasycené | 16,61 g |
| –– polynenasycené | 2,67 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 2,95 g |
| Cholesterol | 342 mg |
| Sodík | 1,34 g |
| Sůl | 3,31 g |
| Sacharidy | 11,05 g |
| – cukry | 7,17 g |
| ––– laktóza | 1,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
| 1 1 malá mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 PL 1 PL nastrouhaného křenu | Křen čerstvý | 15 g |
| 1 1 malé rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1/2 listu 1/2 listu kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 1 1 celé vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| 1/2 1/2 Tokajské klobásy | Klobása | |
| 2 cm 2 cm syrové feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 KL 2 KL olivového oleje | Olej olivový | 10 ml |
| Sůl | Sůl mořská | |
| 1 KL 1 KL koření česnek a bylinky | Provensálské koření |