Nutriční hodnoty (Kedlubnovo-mrkvový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 638 kJ / 870 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,78 g |
| Tuky | 84,38 g |
| – nasycené | 41,06 g |
| – nenasycené | 42,25 g |
| –– mononenasycené | 36,04 g |
| –– polynenasycené | 6,21 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 8,30 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,72 g |
| Sůl | 4,38 g |
| Sacharidy | 15,10 g |
| – cukry | 11,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| polévkové koření | Polévkové koření tekuté | |
| 10 dkg 10 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 3 krajíce 3 krajíce staršího chleba | Chléb pšeničný kváskový |