Nutriční hodnoty (Čaj s pečeným ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 235 kJ / 1 729 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,30 g |
| Tuky | 3,00 g |
| – nasycené | 0,70 g |
| – nenasycené | 1,60 g |
| –– mononenasycené | 0,60 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 56,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 55 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 386,00 g |
| – cukry | 374,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1000 g 1000 g ovoce (jablka, pomeranče, maliny, rybíz v poměru 1:1:1:1) | Rybíz červený čerstvý | 1000 g |
| 300 g 300 g krupicového cukru | Cukr bílý | 300 g |
| 1 1 badyán | Badyán | |
| 4 4 hřebíčky | Hřebíček | |
| 2 lžičky 2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 10 g |
| šťáva ze 2 citronů | Citrón čerstvý | |
| šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 pomeranče | Pomeranč čerstvý |