Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svařák s jablíčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 235 kJ /
1 490 kcal
Bílkoviny3,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,20 g
Tuky1,04 g
– nasycené0,34 g
– nenasycené0,46 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,42 g
––– omega 30,08 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 42 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy113,75 g
– cukry85,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 l 1 l červeného vína Víno červené suché 1000 ml
300 ml 300 ml vody Voda 300 ml
150 ml 150 ml rumu Rum 150 ml
2 2 velká jablka Jablko čerstvé 300 g
skořice celá Skořice ceylonská
6 ks 6 ks hřebíčků Hřebíček
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.