Nutriční hodnoty (Svařák s jablíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 235 kJ / 1 490 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,20 g |
| Tuky | 1,04 g |
| – nasycené | 0,34 g |
| – nenasycené | 0,46 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,42 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 42 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 113,75 g |
| – cukry | 85,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 l 1 l červeného vína | Víno červené suché | 1000 ml |
| 300 ml 300 ml vody | Voda | 300 ml |
| 150 ml 150 ml rumu | Rum | 150 ml |
| 2 2 velká jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| skořice celá | Skořice ceylonská | |
| 6 ks 6 ks hřebíčků | Hřebíček | |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |