Nutriční hodnoty (Salát z červeného zelí s hruškou a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 553 kJ / 1 088 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,63 g |
| Tuky | 26,61 g |
| – nasycené | 2,60 g |
| – nenasycené | 22,68 g |
| –– mononenasycené | 14,93 g |
| –– polynenasycené | 7,76 g |
| ––– omega 3 | 1,91 g |
| Vláknina | 39,21 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 633 mg |
| Sůl | 0,36 g |
| Sacharidy | 170,55 g |
| – cukry | 159,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 1500 g |
| 1 1 pevná, ale zralá hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
| 2 hrsti 2 hrsti vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| 1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce jemného vinného octa | Ocet vinný bílý | 20 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje (já dala dýňový) | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce tekutého medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice nebo hrubozrnné hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| pepř | Pepř černý |