Nutriční hodnoty (Banánová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 510 kJ / 3 946 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,74 g |
| Tuky | 160,68 g |
| – nasycené | 19,70 g |
| – nenasycené | 125,38 g |
| –– mononenasycené | 73,85 g |
| –– polynenasycené | 51,53 g |
| ––– omega 3 | 12,12 g |
| Vláknina | 24,60 g |
| Cholesterol | 554 mg |
| Sodík | 573 mg |
| Sůl | 1,98 g |
| Sacharidy | 533,15 g |
| – cukry | 299,95 g |
| ––– laktóza | 29,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 zralé banány | Banán čerstvý | 270 g |
| 150 g 150 g cukru krystal | Cukr bílý | 150 g |
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
| 50 g 50 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá | |
| 600 ml 600 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 600 ml |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| 1 1 kokosový pudinkový prášek | Puding v prášku | |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 15 g |
| rum (dle chuti) | Rum | |
| čokoládové cukrářské ozdoby | Cukrářské zdobení |