Nutriční hodnoty (Tvarohová bábovka (vláčná))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 131 kJ / 4 573 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 79,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,50 g |
| Tuky | 210,61 g |
| – nasycené | 56,17 g |
| – nenasycené | 136,13 g |
| –– mononenasycené | 95,18 g |
| –– polynenasycené | 40,95 g |
| ––– omega 3 | 2,72 g |
| Vláknina | 11,25 g |
| Cholesterol | 1,59 g |
| Sodík | 1,12 g |
| Sůl | 3,17 g |
| Sacharidy | 546,55 g |
| – cukry | 266,50 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |