Nutriční hodnoty (Řecký salát se sýrem Feta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 424 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,90 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,17 g |
– nenasycené | 0,17 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 12,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,63 g |
– cukry | 14,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 větší červené cibule | Cibule červená čerstvá | 207 g |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
rajčata | Rajče červené čerstvé | |
bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
sýr feta (nebo balkánský) | Sýr feta | |
olivový olej | Olej olivový | |
bylinky - bazalka, máta, pažitka | Pažitka čerstvá | |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská |