Nutriční hodnoty (Kozí bradka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 465 kJ / 589 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 9,14 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,14 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 60,86 g | 
| – nasycené | 36,27 g | 
| – nenasycené | 21,70 g | 
| –– mononenasycené | 19,70 g | 
| –– polynenasycené | 2,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,22 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 425 mg | 
| Sodík | 101 mg | 
| Sůl | 0,21 g | 
| Sacharidy | 1,22 g | 
| – cukry | 0,52 g | 
| ––– laktóza | 0,52 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| bílé hlávkové zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| slanina nebo kuřecí salám | Špek | |
| olej | Olej řepkový | |
| ocet | Ocet lihový | |
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 65 g 65 g másla | Máslo kravské | 65 g | 
| pepř | Pepř černý | |
| Vegeta | Kořenící směs sypká | |
| 1 1 kuřecí bujon nebo masox | Bujón kuřecí BIO |