Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečno-karamelové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 665 kJ /
5 417 kcal
Bílkoviny102,58 g
– z toho živočišné bílkoviny20,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny82,00 g
Tuky179,04 g
– nasycené102,30 g
– nenasycené67,01 g
–– mononenasycené53,78 g
–– polynenasycené13,23 g
––– omega 31,48 g
Vláknina55,00 g
Cholesterol 953 mg
Sodík 3,58 g
Sůl0,50 g
Sacharidy810,96 g
– cukry378,89 g
––– laktóza4,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
60 dkg 60 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 600 g
25 dkg 25 dkg moučkového cukru Cukr bílý 250 g
15 dkg 15 dkg másla Máslo kravské 150 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
špetka špetka soli Sůl mořská
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
3 lžíce 3 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 75 ml
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
třtinový cukr nebo cukr krupice Cukr třtinový
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
skořice Skořice ceylonská
rozinky namočené v rumu Rozinky
čokoláda na vaření Čokoláda hořká 40%
kousek kousek ztuženého tuku Margarín
troška stolního oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.