Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubňáčci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 528 kJ /
1 082 kcal
Bílkoviny73,15 g
– z toho živočišné bílkoviny38,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,62 g
Tuky16,09 g
– nasycené4,01 g
– nenasycené7,81 g
–– mononenasycené5,66 g
–– polynenasycené2,16 g
––– omega 30,09 g
Vláknina59,25 g
Cholesterol 357 mg
Sodík 3,21 g
Sůl7,93 g
Sacharidy145,05 g
– cukry35,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 větší kedlubny Kedluben čerstvý 720 g
2-3 2-3 brambory Brambor zimní 125 g
150 g 150 g uzeného masa Vepřová plec uzená 150 g
1 1 vejce , Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
3-4 3-4 stružky česneku Česnek čerstvý 245 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
špetka špetka pepře Pepř černý
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.