Nutriční hodnoty (Kedlubňáčci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 528 kJ / 1 082 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,62 g |
Tuky | 16,09 g |
– nasycené | 4,01 g |
– nenasycené | 7,81 g |
–– mononenasycené | 5,66 g |
–– polynenasycené | 2,16 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 59,25 g |
Cholesterol | 357 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 7,93 g |
Sacharidy | 145,05 g |
– cukry | 35,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 větší kedlubny | Kedluben čerstvý | 720 g |
2-3 2-3 brambory | Brambor zimní | 125 g |
150 g 150 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 150 g |
1 1 vejce , | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
3-4 3-4 stružky česneku | Česnek čerstvý | 245 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
špetka špetka pepře | Pepř černý | |
olej na smažení | Olej řepkový |