Nutriční hodnoty (Kedlubňáčci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 528 kJ / 1 082 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,53 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,62 g |
| Tuky | 16,09 g |
| – nasycené | 4,01 g |
| – nenasycené | 7,81 g |
| –– mononenasycené | 5,66 g |
| –– polynenasycené | 2,16 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 59,25 g |
| Cholesterol | 357 mg |
| Sodík | 3,21 g |
| Sůl | 7,93 g |
| Sacharidy | 145,05 g |
| – cukry | 35,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 větší kedlubny | Kedluben čerstvý | 720 g |
| 2-3 2-3 brambory | Brambor zimní | 125 g |
| 150 g 150 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 150 g |
| 1 1 vejce , | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 3-4 3-4 stružky česneku | Česnek čerstvý | 245 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| špetka špetka pepře | Pepř černý | |
| olej na smažení | Olej řepkový |