Nutriční hodnoty (Bramborový salát s pečenými paprikami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 9 666 kJ / 2 310 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,20 g |
| Tuky | 91,48 g |
| – nasycené | 14,69 g |
| – nenasycené | 68,19 g |
| –– mononenasycené | 21,00 g |
| –– polynenasycené | 47,19 g |
| ––– omega 3 | 1,14 g |
| Vláknina | 73,60 g |
| Cholesterol | 148 mg |
| Sodík | 978 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 299,20 g |
| – cukry | 76,30 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg barevných paprik | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
| 900 g 900 g salátových brambor | Brambor zimní | 900 g |
| 3 palice 3 palice česneku | Česnek čerstvý | 270 g |
| 100 ml 100 ml majolky | Majonéza | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
| troška soli | Sůl mořská | |
| jarní cibulka na ozdobu | Cibulka jarní čerstvá |